Wij zijn verhuisd!

Ons nieuw adres is: Vantegemstraat 37, 9230 Wetteren.

U maakt het verschil met de koekjes van Harry’s !
 


Volgens onze mening zijn er veel “gewone“ ijskoekjes.

Wij, van Harry’s Biscuits, zijn de mening toegedaan dat een ijskoekje vooral lekker moet zijn en er ‘naturel’ dient uit te zien. Bovendien stimuleert het smakelijke uitzicht van de wafeltjes de verleiding om in combinatie met Uw roomijs de klant Uw ijsje te doen kopen. Om zich een zalig moment van verwennerij te bezorgen en te genieten van de lekkere dingen des leven.

Daarom bakken wij bij Harry’s Bisctuis de wafeltjes nog op de traditionele wijze volgens het originele recept.
Wat we niet proberen is op zo’n manier koeken bakken dat we op een zeer korte tijdsspanne zoveel mogelijk koeken  ongeacht de smaak.

Harry’s Biscuits bakt op een langzamere manier, volgens de regels van de kunst, zodanig dat de natuurlijke ingrediënten van het deeg voldoende tijd hebben om op te warmen, uit te zweten en te ontwikkelen om zo de perfecte structuur te vormen die eigen is aan een echt krokant wafeltje.

Bovendien is er op deze manier voldoende tijd om hun specifieke natuurlijke aroma’s te ontwikkelen die de lekkere smaak vormen van een heerlijk wafeltje en zo Uw met zorg bereid roomijs nog meer  tot hun recht  laten komen. 
Tenslotte hoort bij  artisanaal ijs een artisanaal koekje .

Het is op deze manier dat U samen met de koekjes van  Harry’s wafelbakkerij het verschil maakt !


Ontdek meer over   onze geschiedenis.